iPhone 7 Plus 256 GB 

Så, då var den beställd och nu börjar en lång väntan på att min nya kompanjon ska dyka upp. Det verkar, som vanligt, att Apple försakat den största modellen till förmån för den vanligaste. Detta gör att, trots att jag beställt telefonen 30 sekunder efter den blivit tillgänglig, får vänta i drygt en månad på den.

Men, jag var långt ifrån lika oturlig som många andra, som säger att det var omöjligt att nå fram till butiken innan dom var slutsålda. Dock verkar det som att dom vanliga iPhone 7:orna fortfarande finns att tillgå, i den minsta varianten. Eller, dom fanns det sist jag kollade.

Som många redan kände till så blev det en matt-svart Plus variant, 256 GB. Denna kommer givetvis att testas och analyseras i minsta detalj när den dyker upp.

Den officiella lanseringen sker 16 september, sedan dröjer det ungefär 2 veckor innan min telefon kommer. Jag har pratat med Apple om en tidigare leverans, men dom säger att jag redan är långt fram i köerna som det är och inget går att göra. Samtidigt som dom lovar att ”se vad dom kan göra”, vilket ger mig lite mer hopp. ?

Så. Under tiden jag väntar tänkte jag uppdatera lite media och annat. Strax släpps iOS 10 på allvar, vilket jag hoppas kommer att få mig på andra tankar ett tag.

Ha en trevlig kväll. ?