Den nya ITPiraten, kommer snart…

Då det snart är dags för en ny iPhone, så är det också dags för lite förändring på ITPiraten.se. Jag har redan nu börjat rensa upp bland gammalt skräp som inte längre är aktuellt, men det kommer betydligt större förändringar inom kort.

Jag har flertalet gånger sagt att det ska bli mer media och mindre text, men det verkar aldrig hända. Den huvudsakliga orsaken är att jag har lite problem med att föra upp media från mobiltelefonen och samtidigt vara 100% säker att den presenteras som jag ville. Oftast så gormar det till sig med formatering och annat, vilket gör upplevelsen betydligt sämre än tänkt.

Så… Den huvudsakliga förändringen kommer att bli i bakgrunden. När jag fått till allt det ”tekniska” så kommer jag även att ändra designen så att det blir fräscht rätt igenom.

Men, det kommer nog att ta lite tid. Men du kommer definitivt att märka när jag är klar. =)

 

Ha en trevlig kväll.