iPhone 5 presenteras…

Klockan 19.00 idag så presenterar Apple sin senaste innovation. Många väntar med spänning och inte minst vi som är lite kritiska till Apples senaste innovativa lösningar.

Du kan hitta livebloggen här, men den blir som sagt inte aktiv före 19.00 idag, då Apple börjar sin presentation.

Så, vad kan vi vänta oss av denna presentation? Enligt inofficiella källor så har Apple börjat köpa kurvade glasskärmar, vilket troligen kommer att finnas på nya iPhone 5. Apple kommer troligen även att börja stämma Samsung och övriga tillverkare som också har glas som inte är helt platt, eftersom dom kommer att hävda att dom ”uppfunnit” tekniken.

Enligt Apple källor så ”är andra tillverkare på gång att tillverka liknande skärmar, för att hinna upp Apple i innovationer”. Men rätta mig om jag har fel, bland annat Nexus har haft den här tekniken i flera år nu. Är dom verkligen så dumma att dom inte inser att Apple bara apar efter alla andra?

Enligt andra rykten så kommer iPhone 5 att ha en dubbelkärnig A5 processor med 1 Gb internminne och 8 Mpix kamera. Whoop-de-doo, det känns som att man åkt tidsmaskin och hamnat två år tillbaka… =)

Strax börjar Samsung leverera 4 kärniga mobiltelefoner på 2 Ghz med ICS, dessutom är dessa telefoner garanterat både snabbare, smidigare och billigare än Apples alternativ.

Men, nu ska vi inte ta ut segern i förskott. Klockan 19.00 ska vi se vad dom hittat på.