iOS 17.1 – Vad händer?

Apple släppte nyligen en uppdatering till alla operativsystem. Till iPhone så fick vi iOS 17.1, som innehöll en massa förbättringar och buggfixar. Men, till skillnad från hur det brukar vara med Apple så tycker jag att det dykt upp mer buggar än vad som fixats via uppdateringen. Hur tokigt det än kan låta.

Det kan dock röra sig om andra omständigheter, som mobilnätet och annat, men hela familjen har märkt av att Internet går långsammare än vanligt, vi upplever problem med att ringa till varandra och meddelanden från bland annat bank-appar kommer långt i efterskott.

Varför det blivit så här och hur man löser problemet vet vi inte i dagsläget. Apple kommer förstås att släppa en fix, om det visar sig att problemet ligger hos dom. Men jag är samtidigt inte riktigt säker på att det är Apples fel. Det kan lika gärna röra sig om problem med mobilnätet, som sagt.

Jag avvaktar några dagar innan jag skriver mer om detta, om det visar sig att det bara är temporärt.

Om du upplevt problem med iOS 17.1, hör gärna av dig och kommentera nedan så att jag vet att jag inte är ensam om detta. 🤔

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.


Kommentarer

2 svar till ”iOS 17.1 – Vad händer?”

  1. Profilbild för Dan Feiff

    Det går inte att dela dokument och filer med iOS 17.1. Varför?

    1. Är det inom Apples ekosystem som det inte fungerar? Eller är det mot Android/Windows enheter? Jag har inte märkt något med detta själv.