green and yellow printed textile

Krasch på hemsidan?

Det har hänt, någon gång per år, att min hemsida har gått från att vara välbesökt till att det funnits mindre intresse att besöka den. Oftast rör det sig om att jag skriver för mycket om teknik och annat som kanske inte är intressant för många av mina reguljära läsare. Helt förståeligt och ibland kan jag också känna att jag snöar in på ämnen som inte riktigt är intressanta.

Den 25/10 hände det dock något som var konstigt. Från och med den 25/10 fram till 29/10 så hade jag 3 stycken besökare, enligt statistiken. Vi pratar alltså om ett dyk från några hundra om dagen, till runt en läsare per dag, 0 besökare 2 dagar i rad… Så länge jag inte skrivit något väldigt olämpligt så kan jag inte förstå att detta ska kunna hända.

Jag har provat att besöka hemsidan från min iPhone, iPad, Windows dator och Mac, men det verkar inte finnas några problem, så jag avskriver nog detta till att vara en bugg i WordPress, helt enkelt. Jag har även märkt att helgens automatiska uppdateringar inte fungerat som dom skulle, då både lördag och söndagens inlägg aldrig postats, vilket även det är mystiskt.

Om det är någon som upplevt problem att ta sig in på hemsidan så får ni gärna höra av er så att jag får undersöka problemet närmare.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.

(Uppdatering: Den 30/10 så verkar allt fungera igen. Nu är besökarantalet uppe i normala värden igen. Troligen rörde det sig om en bugg i systemet, som nu verkar ha fixat sig självt.)