Inget företag här!

Jag har fått in några frågor angående beställningar av knivar. Närmare förklarat har läsare hört av sig och vill köpa specifika knivar av mig som inte funnits i min ”shop”. Jag börjar bli orolig över denna utveckling och alla som inte läser min FAQ på Digital Loppis innan dom köper en kniv (eller annat) av mig. Låt mig förklara än en gång, innan det blir problem. ?

För det första så har jag ingen ”shop”. Det är en Digital Loppis där jag säljer knivar som jag testat och skrivit om. Det finns bara en av varje kniv, så länge jag inte fått hjärnsläpp och köpt dubbelt av något, vilket aldrig hänt tidigare. Den absolut viktigaste av aspekterna är dock att urbanfjellstrom.se INTE är ett företag! Jag kan inte understryka detta nog. Jag är bara en privatperson som säljer till andra privatpersoner. Allt jag säljer är köpt och skattat redan, så man kan se min Digitala Loppis som ett ”mini-blocket” för just mina saker.

Jag har kontakter med flera återförsäljare och kan givetvis rekommendera var man kan hitta specifika knivar, men det går oftast att hitta via Google också. På Prisjakt kan man dessutom se var kniven går att köpa billigast för närvarande.

Det är inte för att fördumma någon som jag skriver detta, utan för att informera så att ingen känner sig lurad i efterhand. Om man köper en kniv i tron att det är från ett företag så förväntar man sig också garantier och liknande, vilket jag dessvärre aldrig kan ge. Priserna är oftast kraftigt sänkta eftersom detta faktum påverkar andrahandsvärdet på knivar.

Dock brukar det i 9 fall av 10 inte vara några problem med garantier även efter någon köpt en kniv av mig, då tillverkarna brukar leva upp till sina löften långt efter en produkt är såld och såld igen.

Ha en bra dag så hörs vi snart igen.