Ingen mer ”opt out”…

Jag har spenderat timmar på att svara på läsarfrågor dom senaste dagarna, vilket alltid är trevligt. Dock har alla valt att jag inte ska publicera deras frågor online, eftersom jag alltid gett möjligheten att neka detta. Jag tycker det är lite trist eftersom många som besöker min hemsida har hittat hit då dom sökt på något problem eller liknande som mina läsare haft.

Om jag inte får möjligheten att publicera frågor och funderingar så blir ingen annan hjälpt än personen i fråga. Ni förstår säkert. Eftersom jag inte ger ut någon identifikation annat än förnamn på personer som skickar in frågor och som sedan publiceras så finns det heller ingen risk att någon blir ”utpekad” eller på annat sätt misskrediterad med att jag lägger ut frågorna offentligt. Många gånger skriver jag dessutom om texten och tar bara med själva kontentan av en fråga på hemsidan.

På grund av detta så har jag bestämt mig att ta bort alternativet att inte bli publicerad på hemsidan. Från och med nu så finns det alltså en chans att din fråga hamnar på hemsidan i form av ett ”läsarfråga:” inlägg. För mig och för alla andras skull så är det helt enkelt för viktigt att texten flödar även på hemsidan och inte bara via e-post.

Det finns dom som kommer att motsätta sig detta, det vet jag. Det jag inte förstår är varför. Om en fråga innehåller en massa privat information så kommer den givetvis inte att publiceras. Jag agerar alltid moderator på all information på hemsidan, så det finns ingenting att oroa sig för där.

Jag tänkte bara informera alla om denna ändring, trots att det framgår av formuläret på läsarfrågor/kontakta. Det är aldrig fel att vara övertydlig. ?

Ha en trevlig dag så hörs vi snart igen.