Idag är dagen 

En hemlig fakta. Om du sitter på en iPad, iPhone eller Mac och läser detta så ser du en Apple symbol här ovanför. Det gör du inte om du sitter på Windows, Linux eller något annat operativsystem. Detta är vad vi inom Apple-cirkeln kallar ”det hemliga äpplet” och är en symbol för vår klubb. ??

Idag har Apple sin presentation av den senaste generationen av iPhones, iPads och övriga produkter som man ska behöva sukta efter ett tag framöver. Det är dock iOS 15 som är mitt huvudsakliga intresse. Denna gratis-uppdatering till Apples senaste operativsystem kommer att förändra mycket i hur iOS fungerar och upplevs.

Jag kommer givetvis att skriva om allt jag finner intressant, men det blir kanske lite senare, när jag fått fram exakt den informationen som är mest intressant. Innan dess kommer det att finnas miljoner med filmer, texter och bilder som förklarar vad som är mest intressant med Apples senaste innovationer, över hela Internet.

Innan ni börjar vibrera i underkläderna, redo med en näve pengar i handen, så bör ni vara medvetna om att detta år, till skillnad från övriga år, så kommer det inte att bli lätt att få tag på en ny Apple produkt. Detta är främst sant om man sitter här i djupaste skogarna i Sverige.

Det finns begränsat med enheter då vi har en global torka på microchip just nu och har ingenting med att Apple försöker blåsa sina kunder. Torkan på microchip gör även att priserna kommer att stiga lite, vilket är förväntat och ingenting någon behöver bli förvånad över.

Jag ska inte sitta här och avslöja allt för mycket, eftersom det förstör spänningen och tanken bakom detta event.

Det jag vill ha sagt är att idag och dom närmaste dagarna så kommer det troligen att handla mycket om teknik, Apple och nya prylar på bloggen. Ni som gillar det är välkomna, ni som hatar teknik, ni är varnade.

?

Ha en riktigt bra kväll så hörs vi snart igen.