Första dagen på jobbet.

Igår var första dagen på mitt nya jobb som ”Information Technology Project Manager” på IT och e-sektionen på Jokkmokks Kommun. En sak är säker, jag hamnar i ett härligt gäng med trevliga och kompetenta medarbetare. Förutom en massa nya intryck och arbetsuppgifter så gick dagen riktigt fort och innan jag visste ordet av så var det dags att göra kväll. Ett betyg gott som något i min bok.

Det kan bli lite pressat med tid att uppdatera bloggen, precis som jag förstod för ett tag sedan, men jag ska göra mitt bästa att hålla er uppdaterade. Om/när jag har möjlighet att arbeta normala arbetstider så ges nog större möjlighet att sitta och skriva på kvällarna.

Ikväll är det dock Apple Event, så efter det kommer det nog att dyka upp en del inlägg från min sida. ?

Ha en riktigt trevlig dag så hörs vi snart igen.

Notera att detta inlägg är 2 år gammalt. Tänk på att 2 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.