Huawei P40 Pro – Nej till Google!

Dom senaste dagarna har det ramlat in en massa tips från läsare som skriver hur man installerar Googles tjänster på Huawei telefoner som saknar dessa. Med risk för att låta otacksam så vill jag påminna alla om att jag valde denna telefon för att den INTE har Google. Bland det sista jag vill göra är att installera Google igen. =)

Detta är dock ingen tyst protest mot Google, utan mer ett experiment att leva utan Googles tjänster i mitt liv. Jag kan fortfarande använda Google Maps via Googles egen ”GO” app. Resten av apparna går att komma åt via webbläsare, precis som på en Windows dator. Nackdelar finns, men även fördelar.

Jag ville bara påminna alla som skickar in tips om hur jag ”fixar” telefonen att den är exakt som jag vill ha den. =)

Ha en trevlig dag i solen.