Huawei Mate 9 Pro – Idag är dagen…

Efter en lång och tröstlös väntan på min nya Mate 9 Pro så är det äntligen dags. Idag bör leveransen av telefonen ske, om inte något oförsett inträffar. Värt att nämna är att det oftast blir bekymmer för mig när jag beställer något, så man ska inte hoppas för mycket.

I princip direkt när jag får telefonen i handen så måste jag sätta igång med min jämförelse mellan Honor 8 och Mate 9 Pro, eftersom min Honor 8 faktiskt redan är såld. Jag vill ogärna att den nya ägaren ska behöva vänta onödigt länge på att få sin telefon, dessutom är julen bara 2 dagar bort (vilket i sig känns overkligt).

Det blir en stressad jämförelse, men samtidigt kommer jag att göra en noga avvägd review av Mate 9 Pro direkt efter julstöket är över.

Det är bara att hålla tummarna då… =)

Notera att detta inlägg är 6 år gammalt. Tänk på att 6 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.