Huawei Mate 9 Pro – Idag är dagen…

Efter en lång och tröstlös väntan på min nya Mate 9 Pro så är det äntligen dags. Idag bör leveransen av telefonen ske, om inte något oförsett inträffar. Värt att nämna är att det oftast blir bekymmer för mig när jag beställer något, så man ska inte hoppas för mycket.

I princip direkt när jag får telefonen i handen så måste jag sätta igång med min jämförelse mellan Honor 8 och Mate 9 Pro, eftersom min Honor 8 faktiskt redan är såld. Jag vill ogärna att den nya ägaren ska behöva vänta onödigt länge på att få sin telefon, dessutom är julen bara 2 dagar bort (vilket i sig känns overkligt).

Det blir en stressad jämförelse, men samtidigt kommer jag att göra en noga avvägd review av Mate 9 Pro direkt efter julstöket är över.

Det är bara att hålla tummarna då… =)