action asphalt blur cars

Hastighetstest på hemsidan?! (Uppdaterad)

En av sakerna när jag håller på att blogga och flytta stora mängder data är hastigheten på nätverket. I och med att det är en daglig företeelse för mig att använda bland annat Bredbandskollen och Speedtest.net, så beslöt jag mig att lägga upp en hastighetstest på hemsidan.

För närvarande (i skrivande stund) så kan du testa din hastighet ut på Internet direkt från första sidan på bloggen. Hur länge detta verktyg ska få ligga kvar där kan jag inte svara för, så testa redan idag om du är nyfiken. Den är annars där enbart för min egen lathets skull. =)

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.

Uppdatering: Jag tog bort hastighetstestet, eftersom den verkade visa lite fel. Jag antar att jag får fortsätta som förut. =)

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

februari 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.