Fix på hemsidan

Idag så tog jag en liten paus från att skriva på bloggen, så länge man inte räknar med detta förstås. Jag har fixat till lite mer i bakgrunden och hoppas att navigation och annat ska fungera lite bättre nu. Tanken är att jag ska byta till en helt ny redigeringsteknik för hemsidan, men jag är ännu lite tveksam om jag har tid att påbörja ett sådant projekt.

Anledningen är att främst att dom som tillverkar den tredje-parts-redigerare som jag använder i dagsläget precis har meddelat att strax kommer jag att få betala en månadsavgift för att använda dom funktioner jag behöver, samt redan i dagsläget baserar min hemsida på.

Detta skapar en situation där jag egentligen måste göra något strax, men samtidigt trivs jag med hur hemsidan ser ut och fungerar. Med tanke på att jag inte har någon inkomst på hemsidan så är alla utgifter något som behöver komma från min egen plånbok, vilket jag inte ser fram emot.

Jag ska sitta och grunna på detta problem. Men om du besöker hemsidan och det plötsligt är så att min ”underhålls-anka” är framme, så kan du räkna med att ombyggnationen har påbörjats. Jag ska försöka ha en tids-aspekt på hela ombyggnaden, men det kan ta lite tid denna gång. Helst då jag måste lära mig ett helt nytt sätt att programmera på för att få igång hemsidan igen.

Ha en bra dag så hörs vi snart igen.

Notera att detta inlägg är 2 månader gammalt. Tänk på att 2 månader är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.