woman sitting on bridge s rail during day

Här händer det inte mycket… Men…

Just nu är det lite torka på min primära blogg. Det händer inte så mycket och det är mest arbete med fiberprojekt och kommunikationsteknik hela dagarna. På grund av att jag inte hinner ut i skogen just nu så är Bushcraft inte ens möjlig och jag kommer på mig själv med att tälja på en pinne när jag är ute med hunden, bara för att jag känner att mitt interna batteri blinkar rött.

Jag ska dock börja prioritera naturen betydligt högre och se till att jag får en chans att återfå mitt lugn och ladda det interna batteriet med naturens skafferi och friska luft. Jag tror alla människor behöver en stund då och då, för att återställa balansen mellan privatlivet och arbetet. Det är dock alltid lättare sagt än gjort att få ordning på dessa saker. Jag måste försöka bättre helt enkelt.

Den som besöker Urban EDC får däremot se lite nyheter. Eftersom jag inte har möjlighet att åka ut i naturen och grilla en god korv och ta det lugnt så växlar mitt intresse mot EDC och EDC-relaterade prylar, så är det där det händer saker. Att vara förberedd har alltid varit en passion för mig, det gäller såväl ute i skogen som på jobbet. Att kunna hålla på med EDC när jag inte har tid att vara i skogen är det som räddat mig från att tappa humöret och känna mig fången i mitt eget sinne, dessutom får jag ju chansen att fokusera på något som kommer till användning, hela tiden.

Jag förstår samtidigt att många hellre vill läsa om Outdoor, Bushcraft och olika tester, det är uppenbart. Men tills jag kommer igång med det så kan du alltid titta in på min ”dotter-site” som uppdateras rätt så frekvent just nu.

Tack för att du följer och läser min(a) bloggar.

?