black box with green bow accent

Grattis till Loke!

Idag fyller min yngsta son 7 år… 7 år!?! Helt sjukt. Det känns som bara några månader sedan han föddes. =) Barnen växer som ogräs och tiden går som en sportbil på autobahn, det är knappt att man hänger med.

Jag har givetvis laddat upp med en speciell överraskning, med en viss frukt på. Det är ju inte mer än rätt att han också får det senaste och bästa. =)

Han är väldigt försiktig med sina önskningar, men som av en slump så har hans gamla, ärvda, Android telefon börjat krångla kopiöst den senaste tiden. Detta gjorde att han igår avslöjade sin önskan att få en ny mobiltelefon, så att han kan titta på julkalendern och spela lite spel… Som tur var hade jag redan köpt en ny iPhone åt honom för drygt en månad sedan, vilket nu blev den perfekta presenten. Ibland ska även jag ha tur med saker. =)

Jag ville inte chansa att jag inte skulle få tag på en telefon när hans födelsedag närmade sig, så jag passade på att vara ute i god tid. Men Lokes nya telefon är inte bara extra speciell eftersom det är hans första nya telefon, det betyder också att den sista aktiva Android telefonen nu försvinner från vårt hem.

Nu är vi 100% Powered by Apple!

Detta i sin tur betyder att jag nu, äntligen, kan avinstallera dom sista Google apparna och radera Google konton som inte behövs längre. Det känns lite mer som min present än Lokes att han fått en ny telefon. =)

Smiling Face with Open Hands on Apple iOS 14.6
Hipp hipp hurra för Loke ida´