man people cup relaxation

Grattis Albert! ? (uppdaterad)

Hjärtligaste gratulationer till Albert, som är vinnaren av en Jaktkit Knv 2 i VG-10 stål.
Hoppas att du blir nöjd och belåten med denna modulära och eftertraktade jaktkniv.

Jag vill samtidigt påminna om att en kort recension är att vänta från vinnaren, enligt spelreglerna, vilket blir väldigt intressant. Som jag skrev i lotteri-informationen så behöver det inte vara något utsvävande, men jag är absolut på helspänn att höra vad Albert tycker om denna kniv. ?

I samma veva som Albert fått mail om att han vunnit så tänkte jag passa på att avslöja nästa kniv som ska ges bort till en lycklig läsare, i samarbete med Magnus Collin på Jaktkit. Det är inte något mindre än en Jaktkit Knv2 Tiger, flaggskeppet från Jaktkit med ett väldigt intressant utseende och en prislapp på hela 1469 kr. Missa inte nästa Giveaway med andra ord. Jag har personligen testat Tiger modellen länge och under extrema förhållanden. Jag kan garantera att det är en kniv att lita på.

Jag återkommer givetvis med information om det nya lotteriet inom kort, jag måste bara klura lite på hur det ska bli intressant.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.

Uppdatering!!
Efter påtryckningar från två av mina trogna läsare så kommer nästa ”lotteri” inte att kallas för ett ”lotteri” utan en ”Giveaway”. Tydligen är det förvirrande att jag ger bort knivar utan att man behöver köpa en lott om det heter lotteri. ? I aim to please, så nästa ”lotteri” kommer givetvis att heta ”Giveaway” istället. ? Jag har till och med uppdaterat texten ovan så att ingen ska behöva känna sig ledsen. ?