close up photo of traffic light

Nu är lotteriet avslutat! (Uppdaterad)

Det var många som kom in på sluttampen, men nu är lotteriet officiellt avslutat och jobbet med att gå igenom dom korrekta svaren har påbörjats. Alla felaktiga svar sållas bort och kvar är dom som är med i utlottningen av kniven. Spänningen stiger…

Jag återkommer med vinnaren inom kort, tills vidare så kan jag avslöja dom korrekta svaren.


Vad heter ägaren av Jaktkit? : Magnus Collin

Vad är en av dom främsta aspekten som jag, Urban, alltid säger att jag gillar med Jaktkit Knv Knivarna? En aspekt som oftast förbises av många tillverkare. : Den modulära slidan

Vilket år grundades JaktKit? : 2012

Jaktkit återfinns i Kalmar, men vad antyder adressen till Jaktkit att det tillverkas där? : Korv

Jaktkit Knv jaktknivar har funnits länge, men vilket år kunde man köpa den första modellen? : 2012

Jaktkit Knv 2 finns förutom i det nya stålet VG-10 Cobalt även i vilket material?: 99Cr18MoV

Jaktkit Knv2 har en väldigt fördelaktig garanti. Hur länge gäller denna?: 10 år

Jaktkit har en cool slogan, vad är den på Engelska?: You don’t walk alone…

Vilket av följande påstående är rätt?: Knv 2 är större och tyngre än Knv 3


Hade du alla rätt? Då är du kanske vinnaren av kniven. I annat fall så kan jag bara önska bättre lycka nästa gång, vilket blir väldigt snart. ?

Uppdatering 18:10
Jag inser att mitt mysterie var allt för svårt för dom flesta. Nivån på frågorna kanske var i vassaste laget, men är det ett mysterium så är det. Kanske tog dom flesta frågorna med en klackspark och orkade helt enkelt inte söka djupare efter svaren. Av 27 anmälda till lotteriet är det enbart 6 stycken som har alla rätt.

Vis av mitt misstag så kommer jag att lägga upp nästa knivlotteri, som strax börjar, på ett helt annat sätt. Inga svåra frågor… Jag ska försöka komma på något annat roligt istället.

Vinnaren dras inom kort och då kommer ett nytt inlägg upp på hemsidan, samtidigt som vinnaren meddelas via E-post. Till er som är kvar i lotteriet, lycka till!