God Jul Allihopa!

Innan vi börjar. Sänk volymen på din dator. Tryck på ”play”-knappen här nedanför. Låten blir väldigt hög, men dom första 5 sekunderna är låga, se till att ditt ljud inte är på max innan 5 sekunder kommer. Det är bara lite stämningsmusik för att fira högtiden, så om du inte har möjlighet att spela ljud, hoppa denna bit.

När du är klar så kan du fortsätta läsa texten nedanför.

Idag är det julafton. Barnens och glädjens högtid. Jag kommer därför inte att blogga något, utan kommer att spendera hela dagen med familj och vänner.

Förhoppningsvis får vi äta gott, ha en trevlig stund, mysa på och sluta dagen med trevliga presenter från nära, kära och framförallt Tomten.

Jag hoppas att din dag blir minst lika bra.

Jag vill, trots att jag inte tänkt blogga något idag, ta tillfället i akt och önska en synnerligen speciellt God Jul till dig, som gör att denna hemsida överhuvudtaget existerar. Tack för att du läser inlägg och tack för alla trevliga, unika och roliga läsarfrågor jag får in. Utan dessa hade jag inte haft något att skriva om många dagar. =)

Det är också mina läsare som inspirerar till investeringar och äventyr i EDC djungeln, vilket förgyller min vardag och än en gång ser till att jag har något att dela med mig av. Detta är jag väldigt tacksam över.

Slutligen vill jag tacka alla underbara återförsäljare som ser till att jag får tag i det jag vill, när jag vill. Ni gör ett super arbete och förändrar helt mina förutsättningar att ha något att skriva om.

Det finns så många att tacka och vara tacksamma över, men jag ska inte dra ut denna text att bli lång och tråkig, som annars är vanligt. För att lätta upp stämningen så avslutar jag med ett Jul-pappa-skämt som mina barn fått stå ut med. Jag ber om ursäkt i förväg. =)

– Vem har koll på Tomtens ekonomi?
– Bissnissen!

Ha en riktigt God Jul, så hörs vi snart igen.

P.S Musiken är av Grand_Project från Pixabay, det är inte jag som gjort den. =)