Gift – i 8 år…

Tyckte det var lustigt att lägga ett bindestreck i titeln som en liten twist. Faktum är att idag firar jag och Sara att vi varit gifta i 8 års. Tiden går så fort och barnen växer så att det knakar. Bara det faktum att hon tillåter mig att vara besatt av teknik och knivar säger mig att hon är en perfekt maka för mig. =)

Jag köpte en Garmin Venu klocka till Sara, eftersom hennes Huawei Watch inte riktigt fungerade till det hon ville och behövde. Hon köpte en Karesuando Galten kniv till mig, vilket för mig in på ämnet knivar igen. =)

Jag har faktiskt längtat efter en ny kniv att testa, då det har varit lite långsamt på den avdelningen den senaste tiden. Karesuandokniven är en tillverkare som ligger mig varmt och hjärtat och chansen att prova deras ”Galten” version känns som en present på så många nivåer. Just nu passar det också väldigt bra att testa en ny kniv. Vädret för oss norr om polcirkeln har dom senaste månaderna varit ganska perfekt. Det har varit några få minusgrader och solen har visat sig i princip varje dag.

Trots spridningen med Corona så känns skogen som ett tryggt och smittfritt område att vara på. Till skillnad från många som bor i större städer så har vi ju faktiskt möjlighet att kliva ut i vildmarken utan att behöva åka bil i flera timmar. En lyx som är få förunnat och många kanske inte förstår att dom behöver. Ute i skogen finns ingen trängsel, inga avgaser, inget buller eller stressmoment. Man är i princip ensam med sina tankar och får andas frisk luft, omgiven av naturen. Kort och gott så laddar man upp själen ute i skogen. Ett koncept som även dom som bor här uppe ibland missar.

Ha en trevlig dag så hörs vi strax igen.

Notera att detta inlägg är 3 år gammalt. Tänk på att 3 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Tags:

Comments are closed

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.