golf club in black golf bag

”Fyll på den Digitala Loppisen!”

Jag har fått ett önskemål från en läsare att jag ska fylla på min Digitala Loppis med mer knivar. Nu skulle jag ju kunna säga att jag inte har några fler knivar att fylla på med, men det hade ju förstås varit en lögn från min sida. Givetvis har jag mer knivar och givetvis kan jag sälja bort dom också.

Det svåra är att många av knivarna som jag har kvar är sådana jag använt en längre tid och dom är inte längre i ”super-skick”, vilket gör att jag tvekar att lägga ut dom på loppisen. Jag vill gärna att knivar jag säljer är helt felfria och i nyskick, men även den bästa kniven blir till slut nött och sliten av att användas hela tiden.

Jag ska sätta mig ned och gå igenom lådorna med knivar som jag har och se om jag hittar några fler att lägga ut till försäljning. Jag vet bara inte när jag ska få tid att göra detta, så jag lovar ingenting precis nu.

Jag ska även gå igenom mitt EDC-lager och se om jag kan lägga ut lite EDC prylar som jag inte använder eller som har råkat bli dubbelt i stridens hetta. Det finns säkert mycket prylar att sälja även här.

En sak som några efterfrågat är en Victorinox försäljning, men jag älskar min samling med Victorinox knivar, även om dom inte kommer till användning lika mycket som jag önskade. Jag har ju tendenser att hitta 2-3 favoriter och sedan cirkulera mellan dessa, men jag äger egentligen ett 40 tal olika modeller.

Även här lovar jag inget, men det borde vara möjligt att hitta några som jag kan sälja bland dessa. Vi får se hur det blir. Jag lovar att fundera på det i alla fall.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.


Kommentarer

Lämna ett svar