coniferous forest on the shore of a freezing lake

Sommaren är… snart här?

Att vakna upp till att solen skiner genom sovrumsfönstret, fåglar som kvittrar och sedan gå nyduschad till jobbet i -4 grader, det känns inte som sommar för mig. Drivorna med snö som ligger överallt är en påminnelse att sommaren inte är här ännu, även om solen lurar oss med sin närvaro.

Nätterna är ljusa och stundvis har vi fantastisk värme som smälter bort snön i ruskig fart. Inspirationen att leta sig ut i skogen börjar förstås att göra sig påmind. Jag har faktiskt som målsättning att tillbringa nästan hela denna vecka i skogen, för att försöka ladda upp mina batterier inför vad som blir en väldigt intensiv period för mig, rent arbetsmässigt.

Att arbeta med fiber och mark så här långt upp i norr är en utmaning för såväl projektledare som mark och fiberentreprenörer. Vi har en väldigt kort period där marken är brukbar och detta triggar i sin tur ett väldigt intensivt arbete mot klockan. Detta ställer krav på att planeringen är i ordning och att allt är beställt och i ordning för när allt brakar lös.

Trots denna intensiva period så har jag faktiskt planerat in semestern redan nu. Jag har något som jag brukar kalla ”Arbets-semester”, där jag står till förfogande om det behövs, men normalt sett är fri att göra det jag vill. Det är en förutsättning för att verksamheten ska fungera, helt enkelt.

Men att få grilla en korv under solen, känna dom ljumma vindarna mot kinden och andas den friska fjäll luften, det är min närmsta målsättning och det jag ska fokusera på.

Det är några som hört av sig angående Victorinox Venture Pro, vilket är den kniv som prioriteras och hänger med överallt just nu. Den används flitigt och under sommaren så kan jag nog avlägga en försiktig redovisning för hur den presterar. Jag kan redan nu avslöja att den fungerar fint till det mesta, men det finns fortfarande saker som jag vill göra en längre period för att kunna vara säker.

Jag har nog aldrig gjort en grundligare test av en kniv än med just Venture Pro, vilket faktiskt behövs, då det är en rätt så unik kniv med stora ambitioner, och en prislapp som gör att konsumenter får höga förväntningar.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.


Kommentarer

Lämna ett svar