Fler men kortare inlägg…

Det är några som hört av sig rörande mina inlägg på hemsidan. Dom vill lite olika saker och gemensamt är att dom vill se kortare men fler inlägg. Med detta så menar dom att jag i princip ska ”instagramma” på hemsidan, vilket jag tidigare varit lite emot.

Med Apple produkter i handen så är det dock enklare att göra detta, så jag ska göra mitt bästa att uppdatera med lite kortare inlägg, någon bild då och då. Den näst mest önskade förändringen som mina läsare önskat sig är att jag ska börja vara mer aktiv på Twitter, något jag faktiskt funderat på en längre tid.

Jag har inget Instagram-konto längre, eftersom jag är emot Facebook rent generellt. Med detta sagt så har jag heller inget Facebook konto, givetvis. Men Twitter är än så länge under kontroll och känns som en lite mer mogen plattform att lägga upp lite korta saker på.

Kort och gott ska jag försöka bli bättre att prata om mina dagar, men det ligger inte riktigt i min natur att dela min vardag med alla läsare, något jag trodde ingen var intresserad av ändå.

Vi får se hur jag klarar att ordna detta. =)

Ha en trevlig helg så hörs vi snart igen.