Fantastiskt tyst på ITPiraten.se…

Allt fler har börjat undra varför det blir så lite kommentarer på ITPiraten.se. Den största orsaken är att många som besöker oss inte känner för att registrera sig för att kunna kommentera, vilket jag förstår. Men med ett ständigt ökande medlemsantal så borde några kommentarer ju dyka upp inom kort tycker man.

Förklaringen kan vara att ITPiraten.se historiskt sett alltid har haft en kommunikation med läsare, medlemmar och bekanta genom e-post. När det gäller supportfrågor och liknande så kan det oftast vara lättare att använda sig av e-post.

I så stor utsträckning som möjligt försöker jag hålla en ”online” profil och erbjuda alla läsare information och hjälp i den mån jag hinner. Enklast att få tag på oss är ju via e-post, i alla fall för min egen del, då jag sällan sitter och väntar framför datorn på att någon ska skriva något på bloggen. Direkt jag får in ett e-post så plingar det till i mobilen och jag kan läsa vad folk skriver till mig. Smidigt och snabbt.

Jag håller vanligtvis kontakt med alla via principen ”in-the-cloud”, som medför att jag kan sitta på vilken dator som helst i världen och ändå kommunicera precis som att jag satt vid datorn hemma. Detta är ett utsökt sätt att slippa släpa runt på datorer och tekniska prylar när man arbetar med annat.

Allt jag kan göra med min dator hemma kan jag göra via någon annan dator, eller via mobiltelefonen. Det är det bästa med att hålla sina tjänster online. Det finns ju nackdelar också, vilket jag inte ska gå in på just nu.

Om du är en av dom som undrar varför det är så lite kommentarer så är du välkommen att kommentera på hemsidan. Registrering är helt gratis och det finns ingen ”dold agenda” med registreringen. Det är helt enkelt för att undvika SPAM och annat dumt på nätet.

Ha en bra dag.