Fällkniven A1 PRO Premium till salu!

Nu är min Fällkniven A1 PRO strax ute på Blocket, men det går även att hitta den under ”knivar till salu”. Som vanligt är det först med pengarna som får kniven, men det känner ju dom flesta till redan.

Varför säljer jag kniven?
Jag känner att den och jag inte kommer överens. Jag saknar min gamla A1:a och hur den kändes i handen. A1 PRO är inte en dålig kniv på något sätt, men den där känslan att kniven var gjord för mina händer och med mig i åtanke infinner sig inte. Istället för att försöka tvinga mig själv att använda kniven så tänkte jag se om någon vill köpa den för en billig peng.

Om jag säljer kniven så behöver jag inte känna skuldkänslor för att jag inte trivs med den, helt enkelt. =)

Vad följer med?
Det som följer med, förutom den vattentäta boxen, DC4 brynet och Kydex slidan är en läderslida för både höger och vänster sida. Denna är egentligen för vanliga A1 modellen, men Fällkniven har hjälpt till att sträcka lite på lädret för att PRO versionen ska passa.

Ditt namn på bladet!
Som vanligt med mina ”high end” knivar så har även denna kniv mitt namn lasergraverat på bladet. Detta tar jag bort vid en eventuell försäljning och i samma omgång så finns då möjlighet att få sitt namn graverat på bladet. Kolla direkt på Fällkniven för mer info rörande gravering.

Skickas av Fällkniven AB
Om du bestämmer dig för att köpa kniven så kommer Fällkniven AB att skicka kniven efter betalning skett till mig, detta medför att den blir spårbar och gagnar för en säker leverans och rätt emballering direkt av tillverkaren.

Betalning = såld!
Som vanligt med mina knivar så är den såld så fort jag får in pengarna på kontot. Betalning sker lämpligen med Swish och leveransadress meddelas till mig. Tänk på att frakten tillkommer på paketet, vilket brukar ligga på runt 150 kr.

Så. Om du är intresserad av den mest extrema Svenska överlevnadskniven som någonsin tillverkats, tveka inte allt för länge. Risken är att den blir såld väldigt snabbt för det låga priset jag satt.

Ha en trevlig dag, så hörs vi snart igen. =)