Fällkniven A1 PRO – Ny geometri

I ett försök att börja trivas bättre med min A1 PRO så har jag varit förbi Fällkniven i Boden och låtit dessa slipa om och tunna ned eggen ytterligare. Detta bör underlätta vid täljning och kanske även då jag försöker pressa in bladet i trä.

Jag har dock inte haft tid att prova kniven ännu, utan tänkte viga morgondagen till denna aktivitet. Jag kommer givetvis att återkomma med mer info senare.

Jag passade även på att köpa en läderslida till kniven, för att slippa Zytel slidan, som jag fått lite dåliga vibbar från. Det finns heller ingen Zytel slida för vänsterhänta, vilket var lite trist. Men jag håller just nu på att experimentera med att göra om läderslidan till en multi-slida, med eldstål och många andra saker.

Mer info om detta projekt kommer även det imorgon.

Ha en trevlig kväll så hörs vi snart igen.

Notera att detta inlägg är 4 år gammalt. Tänk på att 4 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.