black screen with graph

Fabrikörens – Ett hett ämne

Ett inlägg som har blivit väldigt populär på min hemsida rör Fabrikörens, som är Magnus Kvickströms nya företag. För er som inte känner till Magnus och hans arbete, läs gärna inlägget här.

Men varför har mitt inlägg blivit så populärt? Orsaken är väldigt enkel, det finns väldigt lite information om Fabrikörens på Internet just nu. Satsningen på det nya företaget involverade inte design av hemsida och information till kunder. Om man söker efter ”Fabrikörens” på Internet så hamnar man på min hemsida, vilket förstås är väldigt trevligt. Jag har inget emot strömmen av besökare. =)

Vad jag vill säga med detta inlägg är egentligen att jag INTE är ett språkrör eller att mitt tidigare inlägg är tänkt att vara marknadsföring för Fabrikörens. Det blir förstås oundvikligen så, men jag får varken betalt eller har haft någon tidigare dialog med Magnus angående inlägget som jag skrivit.

Jag vidhåller dock allt jag skrivit, så det är inte det jag säger. Om du inte provat korvar och andra produkter från Fabrikörens så har du missat något väldigt intressant. Det är förstås inte försent, så länge du är villig att besöka Jokkmokk för att ta del av upplevelsen. =)

Ha en bra dag så hörs vi snart igen.