Ett smärre mirakel…

Nu har min Miraclebox ramlat in. Snart är det dags att ta på sig arbetshandskarna och börja installera denna pjäs. Enligt vad jag förstår så är det ingen som någonsin frågat på forum och liknande om hur man ska göra, så troligen löser jag detta på något sätt.

Med min tur så är den ju DOA (Dead On Arrival) och måste skickas på service det första som händer, men vem vet, den kanske håller i några dagar i alla fall. =)

Jag återkommer när jag fått igång och provat den lite, så ni får veta om det är värt att köpa en sån här box eller inte. Enligt vad jag läst så finns det många som har problem, fler som har bekymmer och några som är rent ut sagt förbannade på den här boxen. Men det är ju sällan någon som är nöjd som skriver något positivt på forum och liknande. Alla som skriver har en åsikt och oftast en väldigt målande beskrivning om hur dåligt något är.

Hoppas att jag har rätt i det jag skrev här ovanför. Vi vår snart veta….

Tills vi hörs igen… Ha de…