Ett nyårslöfte i efterhand!

När jag nu sitter och tänker på det så finns det något jag önskade att jag var bättre på och att jag skulle göra mer, nämligen att fotografera och filma. Jag har ständigt dom senaste iPhone modellerna, Pro versioner, den är alltid i min ficka, men ändå är det på något magiskt sätt rent omöjligt för mig att ta fram den och fotografera något jag tycker är vackert eller intressant.

Kanske är det för att jag tillhör en generation där man inte föddes med mobiltelefonen i handen, men jag önskar ändå att jag kunde bli bättre på att fotografera och filma, mer.

Jag önskar alltså dels att jag var bättre på att ta bra bilder, alltså snygga och intressanta kompositioner med bra ljussättning och detaljrikedom, men även att jag ska börja tänka ”det ska jag ta en bild på så att jag har mer att prata om och visa på bloggen”.

Om man kan säga att detta är ett nyårslöfte vet jag inte, men jag ska i alla fall försöka bli bättre på att ta bilder, så att ni läsare ska ha trevligare här. Kanske är det dags att lägga upp ett galleri med bilder, där jag kan kasta in snygga och intressanta bilder, utan att skriva någon text? 🤔

Jag ska fundera på hur jag ska lösa detta och bättra mig. Du får nog veta hur det går inom kort. 😉

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.