Ett EDC verktyg jag sett fram emot

För drygt ett år sedan såg jag en video på YouTube, där man använde ett verktyg som jag aldrig tidigare sett. Tillverkad i titan och funktionsmässigt fullmatad, vad mer skulle man kunna önska. Jag började leta efter detta verktyg, men hade inte någon tur. Den fanns inte tillgänglig i mer än två olika internationella butiker och var slutsåld överallt. Det fanns ingen beräknad tid när den skulle komma i lager igen. Efter drygt två månader med sporadiskt letande så glömde jag helt enkelt bort detta verktyg och annat kom i min fokus istället.

För en vecka sedan så sökte jag efter nya EDC prylar att testa och helt plötsligt så fanns den där, i lager och tillgänglig för beställning. Efter en liten lyckodans så beställde jag verktyget och nu är den kanske på väg till mig inom kort. Jag säger ”kanske” eftersom vi pratar om en lång-väga-beställning som tar upp emot 4 veckor att få. Men den som väntar på något gott, eller hur?

Jag har fått information att beställningen är mottagen och att produkten ska skickas inom kort, men inget har hänt på en vecka. Det är högst troligt att detta verktyg kommer som en överraskning om en månad, eftersom jag då glömt det igen. =)

Ibland har jag haft tur och beställningen har kommit snabbare än den beräknade tiden, men jag räknar ändå inte med att ha något nytt att skriva angående detta verktyg före en månad har gått.

Ha en trevlig dag så hörs vi snart igen.