Engelsons – Väntans tider!

Det märks att Engelsons har bra priser och säljer så att det knakar, eftersom jag precis nu har fått produkterna jag beställde därifrån för en vecka sedan. Min värmejacka (el jackan) och några tunna dunjackor som jag ska prova lite närmare är alltså en bit ifrån att bli skrivna om. Dessutom kom dom som jag beställde i fel färger och nu har dom sålt slut på alla, så det går inte att få dom i rätt färg… Lite surt och visst blir man irriterad, men ska man verkligen orka skicka tillbaka dom?

Vi får se hur jag gör. Värmejackan är i alla fall trevlig och kommer jag tänkte faktiskt behålla den. Dock har Engelsons nu halverat priset på den, vilket gör att jag kanske skickar tillbaka den och köper en ny istället. Jag har varit i kontakt med Engelsons för att höra om dom är intresserade av att lösa problemen, men troligen så blir det nog att skicka tillbaka allt.

Jag hoppas ändå att kunna ge lite mer information och skriva lite mer om prylarna inom kort. Annars finns det en risk att jag får slut på saker att skriva om. Detta skulle vara en katastrof då jag faktiskt har skrivit varje dag i 200 dagar nu. ?

Jag tänkte bara uppdatera er lite om läget.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.

Kommentarer är avslagna

oktober 2023
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Digital Loppis
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.