En skjutglad hobby…

Ibland är det svårt att hitta en gemensam hobby som passar båda personerna i ett förhållande. När jag hade köpt mitt förra luftgevär så visade det sig rätt så fort att Sara hade en naturlig talang för att skjuta. Dessutom tycker hon det är roligt.

Dessvärre sålde jag i samma veva bort mitt gevär då jag tyckte att jag inte hade någon att skjuta med och ensam är det inte riktigt lika kul. Så här i efterhand så började både jag o Sara känna att det hade varit roligt att skjuta lite när vi får en stund över. Det är som terapi att få trycka av några skott och få göra något roligt.

Sagt och gjort så beställde jag igår ett luftgevär och ett sikte. Det kommer att bli roligt att få börja skjuta lite igen, helst när man kan göra det tillsammans med den man älskar mest av allt.

Nedan hittar du en liten film med bilder och lite skjutning med just Heihrauch HW97K, vilket är geväret jag köpte.