En present från min kära fru!

Idag fick jag en present av min fru. Det var en tröja från Norska Ulvang i renaste fårull. Hon vet precis vad jag behöver, ännu mer kläder för att vara ute i skogen. ?

Faktum är att jag älskar kläder i ull. Det är det absolut bästa materialet som går att göra kläder av. I princip 90% av alla mina kläder är får-ull och jag trivs otroligt bra i dessa. Visst är dom lite dyrare än kläder i Bomull, men skillnaden är enorm mellan båda dessa olika material. Får-ullen håller en varm när det behövs, sval när det behövs och dessutom behöver man inte vara rädd att lukta illa efter en dag i skogen, då materialet eliminerar oangenäm doft. Hur tokigt låter inte det?

Hur som helst. Jag tänkte bara tacka min underbara fru via detta inlägg.

Ha en bra dag.

Notera att detta inlägg är 2 år gammalt. Tänk på att 2 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta senare inlägg med samma ämne.

Tags:

Comments are closed

februari 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.