En personlig reflektion

Under dom senaste 3-6 månaderna så har ITPiraten.se varit ett rätt så lugnt ställe, med få uppdateringar och inte så djuplodande frågor från mina läsare. Men så fort jag börjar nämna Samsung, Apple och även byter telefon för första gången på säkert 3 månader, då börjar frågorna rulla in.

Tro inte att jag inte trivs med att svara på frågor och skriva om mina erfarenheter rörande mobiltelefoner och teknik, det är därför denna blogg överhuvudtaget existerar. Men jag finner det ändå väldigt intressant hur trenderna går.

Jag ska, från och med idag, vara lite mer aktiv med bloggandet. Det är trots allt ett bra media att använda för bilder, text och video. Dessutom har jag flera servrar som bara står och samlar damm i sin ensamhet. Dessa kan jag ju faktiskt damma av och få användning av. =)

Nåja. Det som jag egentligen ville säga med detta inlägg var: Tack för att du läser och följer ITPiraten.se och jag hoppas att du fått svar på dina frågor.

Glöm inte att skicka in dina läsarfrågor till urban@itpiraten.se så kanske just din fråga dyker upp här inom kort. =)

Categories:

Tags:

Comments are closed

november 2022
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.