Outback hatt för en Chihuahua

Jag måste bara dela med mig av ett fynd jag gjorde.

En äkta Australiensisk Overlander hatt som i det närmaste verkar vara anpassad för bäbisar eller kanske en Chihuahua. Det är absolut första gången jag råkat på en av dessa mini-hattar och detta skapade givetvis en massa frågetecken. Men hur roligt är inte detta. ?

Kvalitén är likadan som i dom vanliga stora modellerna, vilket för misstankarna till att detta är en riktigt hatt och inte en skämtartikel. Men vem köper en hatt till en bäbis? Behöver en Chihuahua verkligen en hatt? Hur jobbigt är det för hattmakarna att sy dessa minimala hattar jämfört med en vanlig? Kostar en mini-hatt lika mycket som en stor?

Faktum är att jag inte kan hitta någon information rörande denna hatt, oavsett om jag letar på Overlanders hemsida eller övriga Internet. Hur konstigt är inte detta? Kanske någon av mina läsare har mer tur. Jag kommer annars att åka tillbaka till butiken och höra om dom har historiken bakom denna unika mini-hatt vid ett senare tillfälle. Säljaren var tyvärr upptagen när jag var där, så jag hade aldrig chansen att fråga något.

Förvirrande men samtidigt underhållande. ?

Ha en bra dag så hörs vi snart igen.

Notera att detta inlägg är 1 år gammalt. Tänk på att 1 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta senare inlägg med samma ämne.

Tags:

Comments are closed

februari 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.