semi opened laptop computer turned on on table

En ny (under-) hemsida föds

Igår så satt jag på kvällen och kodade en ny hemsida åt mitt arbete. Denna hemsida är på många sätt min egen hemsida, fast på jobbet. Jag kommer att presentera projekt och utbyggnader som arbetas på för närvarande, samt ge möjligheten för besökare och kunder att återkoppla på projekten.

På detta sätt så kan man få till en bättre kommunikation och förståelse för hur projekten fortskrider. Utan att det behöver ta upp all min tid. Det har nämligen varit ett stort problem att jag måste svara på samma frågor 100-tals gånger under loppet av några dagar. Men samtidigt förstår jag alla som hör av sig, man vill ju förstås veta hur det går och vad som händer.

Besök gärna hemsidan och titta om ni hittar något ni stör er på, eller kommentera gärna här om ni tycker den fungerar. Tänk på att den påbörjade sitt liv igår, så den är relativt innehållsfattig just nu.

Adressen är utbyggnad.jokknet.se.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.