Mitsubishi Pajero Pinin är såld!

Jag ber om ursäkt till alla som hört av sig och undrat över Mitsubishin var såld eller inte. Jag tänkte lägga upp ett inlägg för att visa att den var såld, men efter att jag uppdaterat inlägget där jag ville sälja den, så glömde jag att skriva ett nytt inlägg för att förklara att den verkligen var såld.

Detta gjorde i sin tur att många satt och väntade på att få ett svar, vilket dom aldrig fick. Helt och hållet mitt fel, jag tar på mig allt ansvar för att ingen fått svar på sin fråga.

Vem som köpte Pajeron? En nära vän som bor söderut behövde en ”stugbil” för att ta sig fram. Det kändes som en perfekt matchning, vilket gjorde att jag till och med levererade bilen på plats. Vilken lyx. =)

Till alla som också ville köpa bilen så kan jag meddela att Jokkmokk ligger mer än 100 mil från Stockholm. Att köpa en skogsbil i det skick som Pajeron var i och färdas 200 mil för att hämta den, det känns inte riktigt logiskt ur någon synvinkel. Då flera hörde av sig från Malmö så kan jag lugnt påstå att dom inte läste texten ordentligt innan dom frågade om den fanns kvar. =)

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.