En hälsning från Erik…

En av vinnarna i min Morakniv Kansbol giveaway var Erik från Göteborgsområdet. Han hörde av sig igår på kvällen med ett mail, där han egentligen bara ville säga att han fått kniven. Jag klistrar in texten här nedan.

”Hej Urban!

Hoppas ni har det bra där uppe i det kalla norra Sverige! Jag ville bara slänga iväg ett stort tack till dig för att jag vann den grymma Morakniv Kansbol med survival kit från er blogg. Det här är verkligen en riktig höjdare!

Även jag är en riktig natur- och äventyrsnörd, och att få en Morakniv är som att få en ny kompis för mina utflykter i vildmarken. Survival kitet kommer också att göra mina äventyr ännu roligare och säkrare. Jag älskar färgen.

Dina inlägg om naturen är alltid så inspirerande. Jag älskar verkligen hur du täcker allt från viltliv till tekniska prylar. Det finns alltid något intressant att läsa. Ditt inlägg om midnatts grillningen inspirerade mig att göra samma utflykt med min flickvän, vilket var väldigt uppskattat.

Tack igen för detta fantastiska pris, och jag ser fram emot att läsa mer om dina äventyr och alla coola inlägg om naturen.

Ha det gött! Erik”

Jag vill förstås tacka för komplimangen angående bloggen. Både jag och min gästbloggare Anders gör vårt bästa för att det ska finnas innehåll som är både intressant och lättläst, även om jag ibland skriver lite väl mycket text. 😉

Jag vill även framhäva att det är otroligt trevligt att höra av någon som fått en kniv, så att jag vet att den kommit fram ordentligt och att dom är nöjda med produkten. Eftersom jag använder mig av en återförsäljare för att leverera knivarna denna gång så vet jag ju aldrig vad som händer, eller om det är något produktionsfel på kniven som nått vinnarna.

Och du, Erik, får gärna höra av dig med en snabb recension eller liknande när du haft chansen att ”äventyra” med din nya kniv. Jag är otroligt intresserad av att höra andras upplevelser, helst då Kansbol är en av mina absoluta favoriter ute i skogen.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.