Eldsjälen Bengt Pahlberg på Jokkmokks Vintermarknad 2024!

En person jag fått kontakt med och försöker hålla kontakten med är Bengt Pahlberg, en mång-konstnär och på många sätt en uppfinnare. Han har öga för det annorlunda och vilda, vilket gör att jag gillar hans alster väldigt mycket.

Naturen ligger Bengt varmt om hjärtat, precis som för mig, vilket kanske är orsaken att vi pratar då och då med varandra. Allra helst när det är Jokkmokks Vintermarknad.

Bengt kommer även i år till Jokkmokks Marknad för att sälja sina vackra och väldigt limiterade konstverk. Om du känner att du blev intresserad och gärna vill se vad han har hittat på i år så förstår jag det.

Jag lägger upp lite bilder på Bengts konstverk här nedan, klicka för större bilder. Om du hittar något du bara måste ha, vänta inte för länge, besök Bengt på Jokkmokks Vintermarknad 2024 från i morgon (1/2-24) och fram till den tredje februari (3/2-24).

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.