Apple nere för räkning?

Det är lika skrämmande varje gång det händer. Igår på kvällen när jag satt och försökte arbeta lite så upptäckte jag att det inte gick att ladda ned mail längre. Det kanske inte låter så allvarligt, men då jag använder Apple som mailserver även för min domän, så slutar all min mail att fungera om Apple slutar fungera.

Under alla år som jag ägt och använt Apple produkter så har jag aldrig varit med om att deras ”core”-tjänster inte fungerar som dom ska. Allra helst deras mail tjänst, vilket gjorde mig lite orolig.

Det som var fantastiskt var att jag satt och testade en ny AI teknik när Apples mail slutade att fungera, precis när jag skulle verifiera kontot via mail… Så det blev stopp där och jag kunde inte komma vidare.

Om du sitter och tänker ”hur vet man om Apple har problem? Dom är ju så hemliga!” så finns det faktiskt en hemsida som går att besöka för att se status på alla Apples tjänster och funktioner, som är väldigt lätt att förstå sig på.

https://www.apple.com/support/systemstatus/

Inte för att du kan påverka något, men du kan i alla fall se om det är på din eller deras sida som problemet finns.

Så. Om du upplevt eller fortfarande har problem med iCloud Mail, kolla länken ovan om tjänsten är nere.

Ha en riktigt bra dag.