EDCbloggen skriver om Urban EDC

Dom som varit med ett tag i EDC svängen känner onekligen till EDCbloggen.se. Här kan man hitta många intressanta inlägg, varav det senaste gett inspiration och hjälp till många EDC/Prepping människor i landet. Inlägget heter ”Orolig omvärld=prepping”, jag rekommenderar att du läser det inlägget (öppnas i nytt fönster).

Förutom tips och trix för EDC och prepping så hittar du nyheter från Slims.seEDCbloggen.se. Om du precis tänkte ”vad är Slims.se?” så bör du ta en paus i läsandet och besöka hemsidan genast. Jag väntar i bakgrunden medan du tittar runt.

Tillbaka? Hittade du något intressant att köpa? Bra, då kan vi fortsätta.

EDCbloggen.se ägs och drivs av Mats Vikell, en eldsjäl som arbetat upp sitt företag från grunden till att bli en av Sveriges mest intressanta webbshoppar. Knivar, EDC utrustning, Victorinox och mycket saker du inte hittar på något annat ställe än Slims.se. Snabba leveranser, blixtsnabb support, djuplodande kunskap om det han säljer och många trevliga samtal gör att det är ett nöje att handla här.

Dessutom har Mats mängder av produkter på lager, vilket göra att man inte behöver sitta i kö och vänta på att få något, jag nämner inga namn *host*Wanderoo*host*. Så länge produkterna inte är slutsålda förstås vilket förstås blir allt vanligare ju mer man säljer, vilket är en logisk och trevlig utveckling. Det tar dock väldigt sällan någon längre tid innan lagren är fyllda igen. ?

Om jag återgår till ämnet så har Mats skrivit en väldigt trevlig text om Urban EDC på EDCbloggen.se som jag tänkte att mina läsare skulle läsa. Att få beröm för det jag gör orsakar alltid att jag sträcker lite extra på mig och känner inspirationen komma flödande, men samtidigt så vill jag förstås att man uppmärksammar eldsjälar som Mats. Det är precis personer som han som ser till att EDC i Sverige är så roligt att hålla på med.

Jag vill i samma andetag tacka alla mina trogna och nya läsare som faktiskt gjort att Urban EDC redan har passerat 500 unika besökare om dagen… Helt fantastiskt och otroligt inspirerande att fortsätta testa, skriva och prata om EDC.

❤️