snow covered ground

Det här vädret…

Man ska egentligen inte klaga, det är ju så här det brukar vara den här tiden. Det tråkiga var att sommaren såg ut att komma tidigt i år, sedan vände allt och det snöade runt 100 cm på några dagar. Nu är vi tillbaka till slask och halkigt underlag i samhället. Kalla nätter och varma dagar gör dock att snön sakta men säkert förlorar striden och till slut ska vi nog få en fin sommar ändå.

Jag är på återhämtningen från min tidigare Covid sjukdom, vilket var ett hårdare slag mot hälsan än vad jag trodde. Det började så bra, men sedan fortsatte det bara och det känns som att man förlorat 50% av styrkan i kroppen. Lukter är konstiga och konditionen är som försvunnen. Det är dock inte ovanligt, enligt vad jag förstår. Några veckor ute i skog och vildmark får säkert allt att vända, hoppas jag.

Under tiden som jag inväntar att vädret ska vända och underlaget torka upp lite, så fortsätter jag med EDC på Urban EDC. Mycket nytt och fina tips för dom som vill börja och kanske redan håller på med EDC.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.