EDC väska, modell större…

Nu är jag på jakt efter en fin EDC väska, som rymmer lite mer än min Maxpedition Neat Freak. Jag har börjat titta lite närmare på andra Maxpedition lösningar, eftersom jag anser att dom har smartast upplägg, rent internt i väskan.

Trots att jag blivit lite varnad för sling-väskor tidigare så har Maxpedition Wolfspur V2.0 blivit lite av ett intressefokus för mig. Jag har dock svårt att föreställa mig hur den ska vara att använda, samt om jag verkligen behöver den storleken på sling-väska. Dess 11 liter stora utrymme kan låta lite, men att ha den hängande på sidan kan ändå bli lite jobbig.

Jag gillar dock designen och den verkar bekväm att bära, i alla fall om jag får basera mina åsikter på andras tester av dessa väskor.

Tanken är rent generellt att jag behöver en väska för att bära lite teknik och EDC om dagarna, men den ska ändå vara ”casual” och simpel att bara plocka upp och slänga över axeln. En ryggsäck är därför lite för krånglig, helst om man har tjockare jacka på sig.

I dagsläget så använder jag som sagt min Maxpedition Neat Freak för att organisera mina prylar, men på grund av dess begränsade utrymme så har jag problem att få med mig allt jag behöver om dagarna. Sedan jag bytte jobb så har jag inte längre någon bil att lagra mina prylar i om dagarna och behöver helt enkelt ha någon lösning att släpa runt allt själv. =)

Jag är dock långt ifrån en expert på EDC väskor, vilket gör att jag gärna tar emot råd från mina läsare, om ni har någon lösning som fungerar bra för er. Det finns så många olika väskor och modeller att det är lätt att missa guldkornen och göra ett felköp.

Om jag hinner bestämma mig för någon specifik lösning så kommer jag att skriva om det i bloggen, så att ni vet. Annars sitter jag här med pannan i djupa veck och funderar över vad som är bästa lösningen. =)

Ha en bra dag så hörs vi snart igen.