Ebay gone wrong…

För ett tag sedan var jag inne på E-bay och tittade på lite tillbehör till surfplattan. Efter att jag lagt till lite saker i ”kundkorgen” så klickade jag på utcheckning för att se det slutgiltiga priset. Det visade sig emellertid att man nu förbundit sig att köpa alla saker… Jag fick en påminnelse idag och det var bara att betala.

No harm in that. Som jag brukar säga, men betalningsmottagaren befann sig i Hong Kong, trots att jag beställde från Storbritannien. Hur E-bay riktigt fungerar har jag dessvärre ingen aning om. Men eftersom Storbrittanien är en del av EU så tillkommer ju inga konstiga avgifter. Om mina varor skickas från Hong Kong så blir det en annan historia.

Det här ska bli spännande. Priset som angavs på beställningen var löjligt lågt, vilket gör att jag hamnar i en situation där jag har råd att ”bli lurad”.

Jag har beställt en bilhållare, 3 st pennor, skärmskydd, billaddare, väska och skydd till själva plattan. Allt som allt hamnade jag på runt 200 kr. Det är lite skillnad mot för att beställa något från Sverige, där bara ett skärmskydd gör att priset passerar 200 kr.

Jag håller er uppdaterade, om det är någon som funderar på att beställa via E-bay också.

Ha en trevlig kväll och helg.