”Du är en vinnare!” – På allvar!

För ett tag sedan så skrev jag om ett misstänkt reklambrev jag fick på min E-post. Där stod det att jag vunnit en ny Samsung telefon, men jag var skeptisk. Lotteriet som jag vunnit telefonen i hade jag automatiskt blivit med i då jag handlat ett skydd till min iPhone från företaget.

Drygt en månad efter att jag utsetts som vinnare så fick jag min Samsung telefon. Orsaken att det tagit sådan tid beror på att Postnord hade slarvat bort den och skickat runt den i Norrbotten i flera veckor. Det var med andra ord helt och hållet sanning att jag verkligen hade vunnit.

Som jag tidigare utlovat så ska jag avslöja namnet på företaget, så att mina läsare också har möjlighet att vinna en telefon.

Företaget heller ”MyTrendyPhone” och erbjuder riktigt bra priser på skydd och tillbehör till i princip alla telefoner som finns. Om du blir medlem på deras hemsida så har ju även du chansen att vara med i deras lotteri och vinna en telefon.

Ha en trevlig dag.