Den som väntar på något gott…

…Väntar oftast för länge….

Igår kl 16.10 fick jag äntligen mina pengar från smsguld.se! Äntligen slipper jag oroa mig över att jag fick känna mig lurad på både guld och pengar. Dock kan jag inte fatta att det skulle ta SEX arbetsdagar från att de meddelat att de betalat ut pengarna tills att jag fick dem!

Tur att de var nog seriösa att betala ut pengarna, men jag står fast vid min åsikt: Har du panik att få in pengar? Sälj tamigfan inte guld och tro att du har dem inom några få dagar! Anordna istället en loppis eller sätt upp lappar om att du skottar snö/klipper gräs/vaktar barn, katter och guldfiskar mot betalning istället. Vad som helst går nog fortare….

 

Notera att detta inlägg är 11 år gammalt. Tänk på att 11 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta senare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

februari 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.