Den ljuva snön – Eller?

Igår blev det inte något bloggande, som ni kanske märkte. Jag vaknade upp tidigt på morgonen, öppnade dörren och släppte ut hunden… som vände i dörröppningen. Det hade nämligen kommit drygt 40 cm snö under natten och det var i princip omöjligt för honom att komma ned från vår altan. Eftersom det samtidigt blåst friska vindar så hade snön på vissa ställen blivit runt 70 cm.

Efter många timmar handskottning, skottning med traktor och putsning så var gården slutligen tom på snö. Vid det laget så var jag så slut att jag inte orkade sitta och skriva något.

Dom hotar även med snö idag, vilket jag hoppas inte är fallet. I alla fall inte i dom mängderna. =)

När du tittar på denna ovanstående bild så verkar det som att jag har jeans på mig och finskor. Skorna är mina nya Hanwag kängor som jag håller på att testa för fullt. Byxorna är faktiskt från Helikon Tex och en del av deras ”grey man” serie av taktiska byxor. Jag har skrivit om både byxor och kängor om du är intresserad av att veta mer.

Jag har inte så mycket nytt att rapportera i övrigt. Jag har ett späckat schema denna vecka, så det finns en chans att det inte är möjligt för mig att skriva på bloggen varje dag, men jag ska förstås göra mitt bästa.

För den nyfikne kan jag avslöja att bland annat certifiering inom konstruktion av fibernät och fiberarbete ligger på schemat. Detta kommer att kräva en del koncentration från min sida, garanterat. Jag skulle ha börjat plugga inför detta redan för en vecka sedan, men har helt enkelt haft för mycket annat att göra. =)

Ibland känner man sig som hundarna från filmen UPP när det gäller koncentration, så fort något (mer) intressant dyker upp. =)

Hur som helst är detta egentligen ett långt inlägg att säga att jag inte hann med att skriva något igår, inget annat. Jag återkommer så fort jag har något intressant att skriva istället.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.