Läsarfråga: ”Digital Loppis?”

Fråga från David: ”Hej Urban. Du skrev för ett tag sedan att den Digitala Loppisen skulle uppdateras med nya knivar och prylar, men inget har hänt?”

Svar: Hej David.

Jag har helt enkelt inte hunnit lägga upp något ännu. Jag ska försöka gräva igenom mina lådor och se vad jag kan sälja. Jag börjar dock få dåligt med saker att sälja på hemsidan, eftersom många har börjat köpa mina saker redan innan jag lägger ut dom till försäljning. Det är inte helt ovanligt att jag får kommentaren: ”Coolt, när ska du sälja den?” så fort jag visar någon ny kniv eller pryl jag köpt. =)

Jag ska försöka hinna gå igenom lådorna kommande helg, men lovar inget som vanligt. Allt beror på väder och vad jag har att göra i övrigt.

Om du har något specifikt du är på jakt efter så kan du alltid höra av dig så ska jag leta igenom allt och se om jag har något som passar. =)

Ha en riktigt bra dag.