man standing infront of white board

Dags att jobba igen…

Efter en lång och skön ledighet, från 22 december fram till idag, så är det dags att börja jobba igen. Det känns skönt att komma tillbaka till rutinerna igen och börja axla mina nya fiberprojekt, som för övrigt blir det mest ambitiösa fiberprojektet i Jokkmokks Kommun, någonsin.

Detta sätter rätt så mycket press på mig och kräver att jag är fokuserad och orkar med allt. Just därför känns det så skönt att jag fått vara lite ledig och samtidigt fått vara riktigt, riktigt ledig. Oftast så kantas mina ledigheter med arbete varannan dag och strö-timmar mellan dessa dagar. Men i år har jag verkligen fått ostörd jul & nyårs-semester. 👌

Jag tänkte egentligen bara meddela till alla som följer min blogg och samtidigt är involverade i något fiberprojekt jag driver, att nu är det ok att störa mig igen. 🫶

Nytt år, nya möjligheter. Vad annars kan man säga. 😉

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.