Catalyst för iPhone 6S Plus

En av mina främsta hobbies när det gäller iPhones är att utrusta dom för varje eventuellt tillfälle. Jag vill gärna ha ett skydd på skärmen och ett tunt skal när jag är på jobbet. Men samtidigt vill jag ha ett minimalistiskt och stilfullt skydd när man är på middag eller hemma. Sedan vill jag gärna ha ett skydd mot tappskador när jag är i farten och exempelvis rör mig ute i naturen… 3 saker i en, det går väl inte?

Telefoner som Samsung Galaxy S7 och många Sony telefoner erbjuder skydd mot väder och vind men måste ofta kompletteras med ett skydd för tappskador. En stor nackdel med sådana skydd är att vatten, sand och skräp hålls kvar mot telefonen. Du får alltså vatten och skräp som ligger mot telefonen och kan orsaka skador och repor.

Om du dessutom arbetar i gruvmiljö och utsätts för koldamm och andra saker som dödar högtalare och annat i telefonen, då är Catalyst helt perfekt, eftersom alla element hålls borta från telefonen och du behöver inte vara orolig att ett sandkorn eller annat ligger och nöter mellan skalet och telefonen.

Med ett skal som Catalyst är man skyddad mot alla eventualiteter. Den skyddar mot damm, vatten men även tappskador. Nu tänker du garanterat att det finns andra skal som gör exakt samma sak, till exempel LifeProof. Faktumet är att alla andra bleknar i jämförelse med Catalyst.

En av fördelarna är att du kan se din telefon genom skalet, både fram och baksida. Detta gör att skins från dbrand och andra syns även med skyddet på. En annan fördel är att skärmskyddet är kristallklart och påverkar varken touchkänsla eller skapar regnbågsmönster på skärmen (som LifeProof och många andra gör).

Visst får man betala ett ”premium-pris” då Catalyst faktiskt kostar runt 700kr plus frakt, men det kan vara värt det. Helst om du är en aktiv person som föredrar att skydda din elektronik.

Så. Om du är lockad att köpa ett skydd från Catalyst till din iPhone så finns dom oftast i lager på iPhonebutiken, som visat sig vara en pålitlig och snabb leverantör.

Jag har precis beställt en till mig själv, men har haft flera sedan tidigare och kan personligen borga för exceptionell kvalité och väldigt tunt och smidigt skydd.

Ha en bra dag.