Casström Lars Fält Lock Back Folder – Uppdatering

Nu fick jag ett meddelande från Casström att min Lars Fält Lock Back Folder är på väg, men eftersom jag ska använda den vid tester och liknande så ville dom gärna uppgradera min kniv från Böhler N690 stålet till den nya versionen med Sandvik 14C28N, eftersom detta är det mest aktuella stålet i Lars Fält Lock Back Folder kniven.

När man tänker på det så är det förstås logiskt att min kniv från Casström ska representera den senaste generationen av denna lilla, men högst kompetenta, kniv. Det är ju trots allt den versionen som du som läsare är intresserad av, inte någon kniv som fanns förr. =)

Jag tänkte bara uppdatera alla som sitter och väntar på att jag ska skriva mer om kniven. Den är dock strax här och redan innan helgen kommer jag att kunna visa ”unboxing” och lite mer.

Jag förvånas även alltid över hur liten den är i förhållande till hur stor den ser ut på bilderna. Den är ju inte helt okänd för mig, eftersom jag hanterat denna kniv många gånger förr. Att den är liten är förstås ingen nackdel, på något sätt. Jag vill gärna ha en liten och smidig kniv som ”companion” till min stora Lars Fält kniv ute i skogen. Jag tror detta blir en matchning som är oöverträffad. Jag hoppas i alla fall att det blir på det sättet.

Så. Jag återkommer när jag har mer att skriva.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.